Zilele elefant.ro – 10 ani sărbătoriți prin reduceri de până la 90%

zilele elefant.ro

elefant.ro, mallul online al familiei tale, sărbătorește 10 ani de când este alături de clienții săi. 10 ani în care a livrat cu bucurie milioane de colete. Și pentru că acești 10 ani nu sunt doar un număr – ci înglobează multă pasiune și dedicare, te invităm să descoperi câteva lucruri interesante despre elefant.ro și să petreci împreună cu noi de Zilele elefant.ro, între 22 și 28 iunie.

2010: Lansarea site-ului elefant.ro

Startul a fost dat în 17 iunie, 2010, iar la început de pe elefant.ro puteau fi achiziționate numai cărți. Care a fost prima carte comandată, din cele 20.000 de titluri care se aflau în stoc, în acel moment? Ei bine, volumul „Misterul grădinii toscane”, de Mark Mills.

Însă, așa cum toate proiectele au succes dacă sunt făcute cum multă dăruire și muncă, elefant.ro s-a extins rapid, de-a lungul anilor, dintr-o librărie online, care oferea o experiență complexă de shopping cultural, într-un mall online cu produse destinate întregii familii. Astfel că în anul 2014 elefant.ro a livrat și comanda cu numărul un milion, un eveniment important, marcat cu multe surprize pentru public.

Din 2014 și până în prezent lucrurile au evoluat, iar numărul comenzilor a fost unul tot mai mare. Ușor, ușor, elefant.ro și-a extins gama de produse, iar în prezent de pe site pot fi achiziționate articole din categoriile: carte; carte străină; jucării; articole bebe; parfumuri; cosmetice; ceasuri; electronice; home&deco; fashion; nutriție; vin&gourmet;

Din anul 2016, elefant.ro își desfășoară activitatea și în Republica Moldova, magazinul elefant.md devenind operațional. Pentru a fi și mai aproape de clienții săi, au fost inaugurate puncte de livrare în mai multe orașe din România, cât și în Chișinău, iar din aceste pick-up point-uri clienții își pot ridica comenzile plasate online și pot achiziționa, de asemenea, o parte dintre produsele din oferta magazinului.

Pe traseul companiei au apărut numeroase provocări, însă acestea au ajutat site-ul să se dezvolte și mai mult. Pe lângă faptul că au fost introduse noi categorii de produse, s-a pus accent și pe îmbunătățirea serviciilor, dar și a experienței de shopping pe elefant.ro.

În anul 2019, elefant.ro a organizat pentru prima dată în România campania Singles’ Day, un eveniment în care reducerile au fost de până la 90% și au fost vândute peste 140.000 de produse.

Peste 20.000.000 de cărți livrate în toate colțurile țării

În cei 10 ani de elefant.ro am promovat cu drag dragostea de carte și le-am pus la dispoziție cititorilor peste 180.000 de titluri ale autorilor români și străini. Așa că, de la inaugurarea site-ului și până în prezent, au fost achiziționate peste 20.000.000 de cărți, cu emoții și fericire. În totalul celor 20.000.000 de volume livrate de elefant.ro în toate colțurile țării, 36% sunt titluri încadrate la categoria ficțiune, 26% sunt cărți pentru copii, 15% cărți practice, inclusiv pentru dezvoltare personală, 6% titluri din categoria Istorie, biografii și memorii.

elefant.ro Marketplace

elefant.ro marketplace

În prima partea a anului 2020, elefant.ro a venit cu o altă surpriză pentru public și a lansat elefant.ro Marketplace, un instrument menit să ajute micilor firme cu profil comercial, dar și retailerilor mai mari. Companiile, fie ele la început de drum, fără site propriu, dar și magazinele online care vor să își dezvolte afacerea au posibilitatea de a se înscrie ca parteneri în elefant.ro Marketplace și astfel produsele lor beneficiază de o expunere mai mare.  

Mai mult decât atât, ceea ce ar trebui să rețină toți cei care vor să devină parteneri elefant.ro Marketplace este faptul că elefant.ro se va ocupa pentru aceștia și de preluarea comenzilor, facturarea și ambalarea produselor, ori eliberarea AWB-urilor și livrarea coletelor.

elefantFest – cel mai mare târg de carte din România

Pentru că volumele ne sunt prieteni de nădejde, iar mulți dintre noi ne-am găsit refugiul printre paginile cărților, elefant.ro a ales în 2020 să vină în sprijinul editurilor și să aducă bucurie tuturor iubitorilor de lectură, organizând cel mai mare târg de carte din România.

Standurile virtuale au găzduit aproximativ 50.000 de titluri în limba română și peste 600.000 în limba engleză. În plus, 40 de edituri românești consacrate au participat la elefantFest, iar lansările de carte sau surprizele pentru cititori nu au lipsit nici ele. Bucuria noastră este atunci când clienții noștri sunt mulțumiți și fericiți, astfel că ne-am propus să le oferim acestora oferte și mai atractive, pentru a își putea umple rafturile cu volumele lor preferate.

10 cu bucurii, 10 ani ELEFANTastici

În 2020, la 10 ani de la lansarea sa, momentul aniversar al mallului online al familiei tale, elefant.ro, este marcat printr-un eveniment de shopping, Zilele elefant.ro, cu multe surprize și cu reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse. Nu lipsesc nici concursurile și nici ofertele irezistibile. Te invităm și pe tine, între 22 și 28 iunie, să intri în atmosfera de sărbătoare și să te bucuri împreună cu noi de 10 ani ELEFANTastici.

elefant.ro este despre noi toți. Le mulțumim tuturor clienților și colaboratorilor noștri că au fost alături de elefant.ro în toți acești 10 ani de zâmbete. Pentru că și voi faceți parte din povestea noastră, vă invităm pe toți să petrecem împreună de Zilele elefant.ro!

infografic zilele elefant.ro

Te-ar putea interesa si

Fara Comentarii

    Lasă un răspuns

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Articole recomandate

    %d