Sărbătorim 20.000.000 de cărți livrate în toate colțurile țării

elefant.ro 20.000.000 de carti livrate

elefant.ro sărbătorește astăzi un record de 20.000.000 de cărți livrate în toate colțurile țării. Dacă ar fi să calculăm în kilometri, distanța este echivalentă cu cea către vârful Mont Blanc, pe care simțim că l-am cucerit alături de toți clienții care au ales cărțile noastre.

În 10 ani ne-am bucurat să promovăm dragostea de carte și să îți punem la dispoziție peste 180.000 titluri ale autorilor români și străini. În acest timp, am făcut mai mult decât să vindem un produs. Odată cu volumele, am livrat emoții și fericire. Bucuria noastră este atunci când ne imaginăm cum volumele de pe elefant.ro te-au făcut să trăiești aventuri alături de personajele preferate, să visezi cu ochii deschiși, să te regăsești sau pur și simplu să îți petreci timpul liber frumos, departe de toate grijile cotidiene.

Cărțile bune sunt ghidul tău spre o viață echilibrată și armonioasă, spre o versiune mai bună a ta. Poți crește prin cărți, ele oferindu-ți instrumente și aptitudini necesare pentru a obține o carieră de succes și pentru a ajunge oricât de departe îți dorești. Lectura este și un remediu pentru izolare, anxietate sau plictiseală – îți antrenează în fiecare zi creierul și îți oferă o stare de bine. Cititul este și un hobby special, care te pune în același rând cu toți cei care revoluționează lumea. Ei iubesc lectura și scriu la rândul lor cărți fascinante, iar multe dintre ele sunt disponibile și pe elefant.ro.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să descoperi câteva dintre lecturile favorite ale românilor, iată care sunt volumele incluse în top 10 cele mai citite titluri de pe elefant.ro:

 1. Hoțul de cărți – Markus Zusak; 
 2. Fluturi, volumul 3 – Irina Binder;
 3. Oamenii fericiți citesc și beau cafea – Agnes Martin-Lugand;
 4. Micul Prinț – Antoine de Saint-Exupéry;
 5. Povestea mea – Michelle Obama;
 6. Străinul de lângă mine – Irina Binder;
 7. Arta subtilă a nepăsării – Mark Manson;
 8. Sapiens. Scurtă istorie a omenirii – Yuval Noah Harari;
 9. Cele cinci limbaje ale iubirii – Ediția a V-a – Gary Champman;
 10. De veghe în lanul de secară – J.D. Salinger.

În cei 10 ani de când elefant.ro vă încântă cu volume din toate genurile literare, clienții noștri au comandat cel mai mult volume de ficțiune, cărți pentru copii, cărți practice, istorie, biografii, memorii și manuale școlare. În plus, am fost aproape și de autorii tăi îndrăgiți. În această perioadă, 100 dintre ei au vândut prin intermediul elefant.ro peste 20.000 de cărți, 230 de autori peste 10.000 de cărți, 480 de autori – peste 5.000 de volume, iar 767 de scriitori peste 3.000 de cărți. 

Ne bucurăm de aceste rezultate și ne dorim ca volumele noastre să se regăsească în biblioteca cât mai multor oameni. Datorită acestui motiv, și pentru ca ne place să vă oferim oferte cât mai atractive, ți-am pregătit prețuri speciale pentru cele mai tari bestsellers din 2020. 

Vezi 👉AICI categoria noastra de Bestsellers 2020 

Am cucerit deja Mont Blanc-ul, astăzi pornim împreună cu cei 2.000.000 de clienți elefant.ro către… Everest! Vă mulțumim tuturor că ne sunteți aproape!

Te-ar putea interesa si

Fara Comentarii

  Lasă un răspuns

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Articole recomandate

  %d