Nu rata CEA DE-A DOUA EDIȚIE A TÂRGULUI DE CARTE ELEFANT FEST

targul de carte elefantFest

Pentru că prima ediție a fost un real succes, iar peste un milion de cititori din întreaga România au vizitat standurile digitale cu peste 30.000 de titluri în limba română și mai mult de 600.000 de titluri în limba engleză, elefantFest revine cu cea de-a două ediție.

Așadar, în perioada 19-25 octombrie 2020, toți iubitorii de lectură sunt invitați la elefantFest, cel mai mare târg de carte online din România și din Republica Moldova, pentru că cea de-a doua ediție se va desfășura și pe elefant.md.

Dacă te numeri printre cei care iubesc lectura și ți-ai făcut deja lista cu volumele pe care vrei să le citești, nu trebuie să ratezi elefantFest, pentru că vei avea parte de multe surprize.

Japonia, țara cu statut de invitat special

Japonia va fi țara cu statut de invitat special, iar aceasta va beneficia de un stand dedicat autorilor japonezi. Participarea Japoniei ca invitat special la elefantFest este posibilă cu sprijinul Ambasadei Japoniei în România și Excelenței Sale Domnului Ambasador Hitoshi Noda.

Pentru că volumele ne sunt prieteni de nădejde, iar mulți dintre noi ne găsim refugiul printre paginile lor, elefantFest este un eveniment menit să aducă fericire tuturor celor care adoră să evadeze în universul magic al cărților. În plus, la fel ca și la prima ediție, elefantFest își propune să sprijine întreaga industrie de carte.

Peste 40 de edituri românești consacrate vor participa la acest târg, printre care și Editura Humanitas, Grupul Editorial Litera, Editura Trei, Curtea Veche Publishing, Editura RAO, Editura Polirom, Grupul Editorial Corint sau Editura Herald, iar fiecare editură va avea un stand digital, amenajat în funcție de structura editorială. În plus, și de această dată va exista o secțiunea specială, de unde pasionații de lectură își vor putea pune în coșul de cumpărături cărți cu autograf de la autorii preferați. La elefantFest vei găsi și un stand internațional de carte în limba engleză, iar printre editurile participante fac parte și DK, Penguin Books sau Random House.

Cărțile ne aduc nenumărate beneficii, astfel că un eveniment dedicat lor este o ocazie bună pentru toți cei care iubesc să citească să se bucure și mai mult de ceea ce le face plăcere: să-și aleagă volumele preferate și să le răsfoiască pagină cu pagină.

Așadar, elefantFest le oferă posibilitatea tuturor iubitorilor de lectură să comande cărțile autorilor celor mai importante best-sellers din acest moment din confortul de acasă și să urmărească online peste 80 de lansări de carte.

Între 19 și 25 octombrie te învităm să ai parte de o experiență inedită la elefantFest și să te bucuri de surprizele noastre.

Te-ar putea interesa si

Fara Comentarii

    Lasă un răspuns

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Articole recomandate

    %d blogeri au apreciat: