Idei de cadouri de Secret Santa

Cadouri de Secret Santa

Începutul sezonului rece marchează și debutul perioadei cadourilor. Nu doar cei mici se bucură de aceste momente, ci și adulții, care realizează că aceste sărbători sunt menite să aducă tuturor zâmbetul pe buze. Unul dintre obiceiurile des întâlnite în colectivul de muncă este Secret Santa, adică momentul în care colegii își oferă cadouri în secret. Chiar dacă nu lucrezi de la birou în această perioadă, este recomandat să organizezi alături de colegi o astfel de inițiativă, pentru a anima spiritele de Crăciun. Iată câteva idei de daruri pe care le poți alege, chiar dacă nu știi prea multe despre colegul căruia trebuie să-i faci cadoul:

Cărți

Cărțile sunt cadouri care nu se demodează niciodată și cu care poți surprinde plăcut orice pasionat de citit. Tot ce trebuie să știi este ce romane preferă. Poți descoperi acest lucru dacă discuți subtil despre cărțile preferate. Nu uita că cea mai importantă regulă a acestui proces de oferire a cadourilor este chiar misterul. Odată ce alegi un bilețel cu numele colegului pe care urmează să-l surprinzi, trebuie să faci tot posibilul să afli mai multe despre pasiunile sale.

O fire analitică, un spirit întreprinzător și pasionat de management, se poate bucura de cărți de self-help, psihologie sau sociologie. Dacă este vorba de o colegă care adoră romanele de dragoste, dar preferă poveștile contemporane, alege autori precum Haruki Murakami sau Sally Rooney. Clasicele cărți scrise de Tolstoy sau Emily Brontë sunt potrivite pentru cei care apreciază literatura tradițională, dar asigură-te că afli care sunt romanele pe care nu le-au citit încă. Un pasionat de cărți va fi mereu cu un pas în față și riști să îi dăruiești romane pe care le-a citit deja.

Vezi 👉 AICI oferta noastra de CARTI

Decorațiuni

Colegii pasionați de design interior au biroul foarte bine organizat și gândit, decorat cu mai multe accesorii. Nu-ți face griji dacă nu-l cunoști prea bine și bazează-te pe informații precum dorința de a-și reamenaja apartamentul sau chiar o mutare recentă. Decorațiunile funcționale sunt cele mai potrivite, deoarece vor avea un scop bine definit în locuință, iar un cadou practic este mereu apreciat.

👉 AICI gasesti intreaga oferta de DECORATIUNI

Optează pentru corpuri de iluminat, veselă sau perne sau află ce-i lipsește din casă. Tablourile și ceasurile decorative sunt potrivite dacă nu reușești să afli prea multe despre ce și-ar dori de Crăciun. Accesoriile pentru casă sau pentru decorul pereților trebuie să fie cât mai minimaliste, dacă vrei să se integreze cu succes în orice decor. Mai ales dacă nu ai fost acasă la cel căruia îi faci cadoul, rezumă-te la decorațiuni simple. Fie că alegi un tablou cu un peisaj, un text motivațional sau o pictură abstractă, nu achiziționa unul de dimensiuni prea mari. De asemenea, nu poți da greș cu două perne pentru canapea sau parfumuri de cameră.

cadouri de Santa Secret

Gadgeturi

O colegă pasionată de gadgeturi va fi ușor de surprins și mulțumit, fără un buget prea mare. Există posibilitatea de a achiziționa produse precum boxe wireless, baterii externe sau căști wireless, dacă ai disponibilitatea de a cheltui mai mult. Dacă tragi un bilet cu numele unui coleg cu care ai o relație de prietenie, îți va fi mult mai ușor să alegi un cadou potrivit. De asemenea, îți vei dori să cumperi ceva cu adevărat special, iar dacă este un împătimit al tehnologiei, achiziționează ceva care îi face munca de acasă mai ușoară.

Telemunca a venit ca o surprindere pentru majoritatea angajaților, iar dacă firma la care lucrezi încurajează munca în regim remote, s-ar putea ca mai mulți dintre colegi să întâmpine probleme cu acest ritm nou. Printre gadgeturile care pot fi utile în aceste circumstanțe se numără mouse-uri wireless, tastaturi wireless, adaptoare de USB sau mouse pad-uri amuzante. Poți profita de perioadele de reduceri precum Black Friday și să achiziționezi cele mai interesante accesorii la prețuri mult reduse și avantajoase.

Cosmetice

Cosmeticele vor fi mereu o idee bună de cadou, atât pentru femei, cât și pentru bărbații care acordă atenție acestor detalii. Cremele pentru ten, laptele de corp sau produsele pentru o problemă anume a pielii sau a părului sunt doar câteva dintre articolele cele mai potrivite. Atenție, însă, la brandurile pe care le alegi, deoarece pachetele de cosmetice pot părea genul de cadou pe care îl alegi când nu ai destulă inspirație.

Fă research înainte de a alege cosmeticele pentru cadoul de Secret Santa și alege, pentru femei, seturi de mascara, bază pentru machiaj și demachiant sau o paletă de farduri în funcție de ceea ce poartă de obicei. Poți afla aceste detalii printr-o simplă conversație, pentru a ști cu siguranță ce culori și nuanțe preferă. Seturile cadou pot fi o idee bună, dacă acestea sunt alese cu grijă și conțin produse cu adevărat speciale. Nu uita că și bărbații se pot bucura de cosmetice, dar cumpără-le doar pentru colegul care este preocupat de felul în care arată în fiecare zi și are grijă activ de aspectul său.

Îngrijirea copilului

Colegul sau colega care are un copil pe drum sau nou-născut se va bucura de un cadou practic. Aici poți include produse de îngrijire, deoarece părinții au mereu nevoie de acestea, dar și accesorii precum termometre, suzete, biberoane sau jucării. Organizatoarele, sacii termici sau marsupiul sunt opțiuni potrivite pentru tinerii părinți, chiar dacă în perioada Crăciunului, aceștia vor primi o mulțime de cadouri pentru bebe de la cei dragi.

Discută cu colegul căruia trebuie să-i faci cadou de Secret Santa și află mai multe despre nevoile familiei lui, despre lucrurile pe care și le dorește pentru cel mic. Dacă ai chiar tu copii și știi mai multe despre experiența de părinte, dar și despre bebeluși, fă o listă cu lucruri esențiale pentru dezvoltarea acestuia. Cadoul trebuie să implice și simplificarea activităților de zi cu zi pentru părinți, și posibilitatea de a-i oferi celui mic cele mai bune condiții de viață și îngrijire.

Vezi 👉 AICI oferta noastra de ARTICOLE BEBE

Secret Santa este evenimentul care marchează, pentru adulți, începutul perioadei cadourilor. Indiferent că mergi la birou sau muncești de acasă, trebuie să te bucuri alături de colegii tăi de plăcerea de a dărui și a face surprize, chiar și în vremuri nesigure, precum cele prin care trecem cu toții.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si

Fara Comentarii

    Lasă un răspuns

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Articole recomandate

    %d