elefant Fest, cel mai mare târg de carte din România

Cărțile ne sunt prieteni de nădejde, iar mulți dintre noi ne-am găsit refugiul printre paginile volumelor, mai ales în această perioadă, pentru a ne relaxa și pentru a uita de problemele cotidiene. Învățăturile din ele ne sunt deschizătoare de drumuri, iar poveștile din spatele cuvintelor ne poartă în diferite timpuri, în diferite locuri.

Dat fiind faptul că distanțarea socială ne-a făcut pe mulți dintre noi să ne schimbăm obiceiurile, elefant.ro organizează un eveniment inedit, menit să sprijine cititorii și industria de carte. 

Dacă te numeri printre cei care iubesc lectura, noul eveniment, marca elefant.ro, cu siguranță îți va plăcea. Despre ce este vorba mai exact? Ei bine, în perioada 27-31 mai elefant.ro organizează elefantFest, cel mai mare târg de carte care a avut loc vreodată în România. Așadar, în cazul în care ți-ai făcut deja lista cu volumele pe care vrei să le citești și îți este dor să colinzi standurile editurilor preferate, în căutarea unor cărți deosebite, nu trebuie să ratezi elefantFest.

50.000 de cărți în limba română și peste 600.000 în limba engleză te așteaptă la elefantFest

Standurile virtuale vor găzdui aproximativ 50.000 de titluri în limba română și peste 600.000 în limba engleză, așa că elefant.ro poate fi considerat un colț de rai pentru cititori. Semnele de carte propriu-zise au fost înlocuite cu un strop de bucurie, care o să fie livrat împreună cu fiecare volum.

Lectura este o terapie pentru suflet și ne ajută să ne transpunem în pielea personajului preferat. În plus, tot ea ne oferă posibilitatea să călătorim în timp și spațiu, să învățăm și să ne dezvoltăm. Cărțile ne aduc nenumărate beneficii, astfel că un eveniment dedicat lor este o ocazie bună pentru toți cei care iubesc să citească să se bucure și mai mult de ceea ce le face plăcere: să-și comande volumele preferate și să le răsfoiască pagină cu pagină.

Târgul elefantFest este un eveniment menit să aducă fericire tuturor celor care adoră să evadeze în universul magic al cărților. Acesta nu este un târg obișnuit de carte. 40 de edituri românești consacrate vor participa la acest târg, printre care și Grupul Editorial Litera, Editura Trei, Curtea Veche Publishing sau Editura Polirom, iar fiecare editură va beneficia de un stand digital, amenajat în funcție de structura editorială. Va exista chiar și o secțiunea specială, de unde pasionații de lectură își vor putea pune în coșul de cumpărături cărți cu autograf de la autorii preferați.

În plus, elefantFest va găzdui și un stand internațional de carte în limba engleză, iar printre editurile participante fac parte și DK, Penguin Books sau Random House.

Nu vor lipsi surprizele pentru cititori și nici lansările de carte, care vor avea loc tot online. elefantFest este organizat…ca la carte, iar toți cei care aleg să se plimbe printre standurile virtuale vor avea parte de o experiență unică.

Te poți bucura de toate acestea din propria locuință, fără să fie nevoie să pleci de acasă și nimic nu te împiedică să începi vânătoarea de cărți chiar și la ore târzii din noapte.

elefantFest este un târg de carte pentru toți românii. Așadar, te poți bucura de surprizele din cadrul elefantFest și îți poți comanda cărțile preferate indiferent de locul în care locuiești. Nu ai parte nici de gălăgie și nici nu o să stai într-un spațiu aglomerat. Așadar, elefantFest aduce bucurie tuturor pasionaților de lectură, oferindu-le posibilitatea de a-și comanda cărțile din confortul de acasă. 

Dacă ești în căutarea unor volume pentru copii, unele de ficțiune, SF, de literatură sau de istorie, le găsești pe toate la elefantFest, cel mai mare târg de carte care a avut loc vreodată în România.

Între 27 – 31 mai îți dăm ție, dar și celorlalți iubitori de lectură, o întâlnire virtuală la elefantFest, și vă invităm pe toți să vă alegeți noi titluri, la prețuri speciale, de pe elefant.ro.

Te-ar putea interesa si

Fara Comentarii

    Lasă un răspuns

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Articole recomandate

    %d