Descoperă noi universuri de lectură, pe elefant.ro – vino la elefantFest, cel mai mare târg de carte online din România

elefantfest cel mai mare targ de carte online din Romania

Dacă faci un mic exercițiu de imaginație, poți vizualiza biblioteca ta ca pe niște ochi imenși prin care vezi și înțelegi lumea. Cu cât îi ții mai larg deschiși, cu atât cunoști mai bine natura umană și descoperi locuri și timpuri unde doar cu gândul poți ajunge. Fiecare carte este o călătorie plină de sensuri și emoții, un ghid pentru ca tu să percepi în detaliu finețea operelor de artă miniaturiste, nu doar culorile vieții, ci mai ales nuanțele lor. 

Cum „ochii sunt oglinda sufletului”, ai grijă de biblioteca ta și descoperă noi universuri de lectură. Vino la elefantFest, cel mai mare târg de carte online din România, și completează-ți colecția de volume. Pe elefant.ro, alegi ce îți dorești din mii de titluri disponibile la oferte de nerefuzat. 

 • Când este elefantFest, cel mai mare târg de carte online din țară?
 • Ce surprize ți-am pregătit la elefantFest, pe elefant.ro?
 • Cu ce autori te întâlnești virtual la elefantFest? 
 • La elefantFest, avem grijă și de copiii din mediul rural
 • Alege-ți titlurile preferate, de pe elefant.ro

Când este elefantFest, cel mai mare târg de carte online din țară?

elefantFest-post-1

La elefant.ro, te invităm să-ți ții ochii larg deschiși, ca să vezi lumea din cât mai multe unghiuri. Așa că nu mai sta pe gânduri și notează-ți în calendar perioada 16-22 mai 2022. Timp de 7 zile, îți dăm întâlnire virtual, la a cincea ediție de elefantFest, cel mai mare târg de carte online din România. Noi estimăm că peste un milion de pasionați de lectură vor spune „da” provocării, așa că vino și tu pe elefant.ro și comandă-ți volumele preferate.

Dă-ți frâu liber imaginației și urmează-ți visurile, oricât de îndrăznețe ar fi. Alege inspirat și reîmprospătează-ți colecția de titluri din bibliotecă. Abonează-te la Newsletter și fii mereu pe fază pentru a beneficia de oferte și campanii noi. Stai cu ochii pe noi și pe rețelele de socializare, ca să nu ratezi noutățile. 

Ce surprize ți-am pregătit la elefantFest, pe elefant.ro?

elefantFest-post-2

Drumul bătătorit și binecunoscut este mereu sigur, dar nici nu te scoate din zona de confort. La elefantFest, te provocăm la un altfel de drum printre cărți. Totul este online, deci accesibil de oriunde te-ai afla, iar aventura ta virtuală printre mii de volume nu decurge oricum. Ți-am pregătit o hartă a standurilor și un calendar oficial al lansărilor de carte, astfel încât să știi încotro te îndrepți, cu fiecare pas pe care îl faci. 

Și pentru că știm cât de mult îți plac surprizele, am pregătit câteva pentru tine. La elefantFest, poți achiziționa cărți cu autograf de la autorii preferați, din secțiunea dedicată. Apoi, am pus la punct și un stand internațional de carte în limba engleză, unde te așteaptă peste 500.000 de titluri listate, și un stand dedicat scriitorilor francezi. 

Ți-am promis un târg de carte altfel și ne ținem de cuvânt. Aventura ta virtuală în lumea cărților îți aduce și un concurs special. Dacă plasezi o comandă de cărți pe elefant.ro în perioada elefantFest, atunci ai șansa de a câștiga una dintre cele 7 biblioteci cadou, cu volumele lansate la această ediție a târgului. 

Cu ce autori te întâlnești virtual la elefantFest? 

elefantFest-post-3

Iată câteva ponturi, ca să-ți faci o idee: 

 • Dacă te-ai săturat de discursuri motivaționale lipsite de substanță și cauți ceva care să-ți fie cu adevărat util, Mel Robbins, autoarea bestsellerului „Regula de 5 secunde”, îți propune, în „The high 5 habit. E timpul sa te bucuri de tine”, să te redescoperi și să înveți să-ți atingi obiectivele și visurile. 
 • Jurnalistul și scriitorul englez Oliver Burkeman te provoacă la un exercițiu smart: plecând de la ipoteza că ajungi la vârsta de 80 de ani, ai la dispoziție 4.000 de săptămâni, pe care trebuie să le folosești eficient. Cum faci acest lucru, afli din cartea „4000 de saptamani: time management pentru muritori”
 • Dacă îți plac poveștile de viață impresionante, în care iubirea dintre o fiică și mamă depășește limitele timpului și ale lumii materiale, atunci aventura imaginată de scriitoarea americană Rebecca Serle, „O vara italiana”, poate fi alegerea potrivită pentru tine. 
 • Când vine vorba de umor și de peripeții, „Din Spania, cu dragoste” al autoarei spaniole Elena Armas este un roman plin de culoare. Personajul principal, Catalina Martin, are o lună la dispoziție ca să găsească un partener alături de care să meargă la nunta surorii ei. 

La elefantFest, avem grijă și de copiii din mediul rural

Dincolo de aventura ta culturală printre mii de volume din care alegi ceea ce te reprezintă mai bine, la elefantFest ne propunem să-i ajutăm și pe elevii câtorva școli din mediul rural. Mai exact, în fiecare dintre cele 7 zile ale târgului, elefant.ro donează o bibliotecă plină cu 100 de cărți către o școală din mediul rural. Școlile care beneficiază de aceste biblioteci sunt din județele Arad, Bihor, Hunedoara, Maramureș, Vâlcea, Vrancea, Suceava. 

Alege-ți titlurile preferate, de pe elefant.ro

elefantFest-post-4

Ca să ai grijă de biblioteca ta așa cum îți dorești, ai nevoie de un partener de încredere. La elefant.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online din România, cu peste 2.500.000 de clienți, îți vezi împlinite și cele mai îndrăznețe visuri:

✅ am adunat la un loc mii de titluri și am organizat totul pentru ca aventura ta la târgul de carte online să fie cât mai plăcută;

✅ poți comanda cărțile preferate, care îți vor fi livrate prin curier, oficiile Poștei Române, prin cele 800 de locații easybox din toată țara sau la cele 9 puncte de livrare din București și din țară;

✅ poți opta pentru plata online cu cardul sau ramburs, direct la curier.

Ține-ți ochii larg deschiși și completează-ți colecția de cărți cu volumele noi ale autorilor preferați sau ai curajul să descoperi scriitori noi! Descoperă noi universuri de lectură, pe elefant.ro, și vino la elefantFest, cel mai mare târg de carte online din România! 

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si

Fara Comentarii

  Lasă un răspuns

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Articole recomandate

  %d