5 recomandări de cărți amuzante care te vor relaxa

Carti amuzante

Atunci când ai nevoie de timp pentru tine și îți dorești să te relaxezi, una dintre cele mai bune metode de a face acest lucru este cititul. Pe lângă mirosul unei cărți noi și răsfoirea paginilor, o poveste amuzantă va contribui cu siguranță la îmbunătățirea stării tale de bine. Iată recomandările noastre de cărți amuzante care te vor relaxa:

1. Unde ai dispărut, Bernadette?

Scrisă de Maria Semple, cartea „Unde ai dispărut, Bernadette?” te atrage de la primul contact vizual, datorită copertei care înfățișează un portret misterios al unei doamne șic, cu părul scurt și care poartă ochelari mari de soare.

Povestea cărții o are în prim-plan pe Bernadette, soția lui Elgie Branch și mama lui Bee, pe care o iubește nespus. Extenuată de viața în Seattle pe care nu și-a dorit-o niciodată, într-o bună zi, Bernadette dispare, iar lui Bee nu îi rămâne altceva de făcut decât să investigheze misterioasa dispariție a mamei sale. Astfel, Bee ajunge să descopere trecutul secret al mamei sale pe care aceasta l-a ascuns timp de zeci de ani. Oare această descoperire va fi suficientă pentru a rezolva misterul dispariției lui Bernadette? 

👉Poți afla asta citind cartea „Unde ai dispărut, Bernadette” care este plină de umor și sensibilitate.

2. Rămân datoare!

„Rămân datoare” este cartea scrisă de Sophie Kinsella, care încă de când a apărut, în 2021, a făcut furori în rândul cititorilor.

Fixie, personajul principal al acestei cărți, este conturată prin umorul britanic al autoarei, motiv pentru care lectura acestei cărți îți poate da instant o stare de bine. Fiind genul de fată care își aranjează cărțile în ordine alfabetică și condimentele în funcție de țara de origine, Fixie este un personaj cu totul deosebit. Aflată într-o cafenea, Fixie este rugată de un străin să aibă grijă de laptopul său timp de câteva momente. Pentru că inevitabilul este la orice pas, o inundație năvălește în cafenea și o pune pe Fixie în dificila situație de a salva laptopul străinului. „Îți rămân dator”, îi scrie străinul pe banderola paharului de cafea.

👉Cumpără cartea „Rămân datoare!” la un preț accesibil și află ce se întâmplă mai departe în această poveste fermecătoare.

3. Două cărți și o vacanță

Scrisă de îndrăgita autoare Emily Henry, cartea „Două cărți și o vacanță” descrie povestea lui January Andrews, o scriitoare de romane de dragoste care îl întâlnește pe Augustus Everett, un scriitor de ficțiune literară. Aceștia sunt total opuși: în timp ce ea preferă finalurile fericite, în poveștile sale, Augustus își omoară toți protagoniștii.

Atunci când timp de 3 luni sunt nevoiți să locuiască în case vecine, ajung să facă o înțelegere: el trebuie să scrie o poveste de dragoste cu final fericit, în timp ce ea este provocată să scrie următorul mare roman de ficțiune. Vor reuși cei doi, oare, să-și ducă la bun sfârșit sarcinile fără să se îndrăgostească?

👉Cumpără cartea și descoperă deznodământul acestei povești presărată cu amuzament. 

4. Din Spania, cu dragoste

Cartea „Din Spania, cu dragoste” este scrisă de Elena Armas și a apărut în anul 2022.

În această poveste, Cătălina Marin, personajul principal, și-a mințit toți cunoscuții, inclusiv pe fostul ei iubit și pe logodnica acestuia, că are un iubit american. Atunci când nunta surorii sale se apropie, ea se află într-o situație dificilă și amuzantă în același timp: trebuie să își găsească neapărat un partener. Astfel, un coleg de-ai ei, Aaron Blackford, se oferă să o ajute. Chiar dacă părerea Cătălinei despre Aaron nu este tocmai bună deoarece îl consideră ca fiind un bărbat foarte nesuferit, aceasta nu are încotro decât să îi accepte ajutorul.

👉Descoperă în cartea „Din Spania, cu dragoste” prin ce peripeții trec cei doi și care este deznodământul acestei situații amuzante.

5. Poate ar fi mai bine să discuți cu cineva

„Poate ar fi bine să discuți cu cineva” este cartea scrisă de Lori Gottlieb care abordează un subiect serios într-o manieră amuzantă. Mai exact, autoarea te invită în lumea unui psihoterapeut. Analizând adevărurile și minciunile pe care ni le spunem nouă, dar și celor din jur, autoarea te face să vezi lumea dintr-o perspectivă diferită.

Fiind descrisă ca o „carte care va schimba vieți” de către Arianna Huffington, „Poate ar fi bine să discuți cu cineva” este una dintre lecturile care nu trebuie să lipsească din biblioteca ta.

👉Cumpără această carte la un preț avantajos de AICI.

Indiferent de gusturile tale în materie de cărți, lecturile cu o notă amuzantă pot fi o alegere bună pentru a te destinde și pentru a-ți crea o stare de bine. Inspiră-te din lista prezentată în acest articol și îmbogățește-ți colecția de cărți cu recomandările noastre.

Sursă foto: freepik.com

Te-ar putea interesa si

Fara Comentarii

    Lasă un răspuns

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Articole recomandate

    %d