2+2 gratis la mii de cărți pe elefant.ro

2+2 gratis la mii de carti

Pentru mulți dintre noi, nimic nu se compară cu sentimentul pe care-l avem atunci când ne relaxăm citind. O carte bună ne poate transpune într-un nou univers, astfel că atunci când răsfoiești filă cu filă, deschizi ușa către o nouă lume plină de provocări, de emoție, de lecții de viață și sfaturi utile.

Fiecare carte aduce cu ea noi personaje care abia așteaptă să le descoperi. Nu știi ce se va întâmpla, odată cu următoarea pagină, însă este minunat să parcurgi fiecare rând cu sufletul la gură, în așteptarea deznodământului.

Fascinantele cărți sunt aici de secole, iar fără ele ne-ar fi fost imposibil să ne cunoaștem strămoșii, culturile și civilizațiile din trecut.

Și pentru că acestea joacă un rol important în viața noastră, pe elefant.ro am pregătit o nouă surpriză pentru iubitorii de lectură.

În perioada 25 – 26 august, pe elefant.ro ai 2+2 GRATIS la mii de cărți în limba română.

Mai exact, la oricare 4 cărți cumpărate din selecția promoției, cele mai ieftine 2 cărți sunt gratuite.  Iar surpriza nu se termină aici.  

 • la 8 cărți cumpărate din selecție, cele mai ieftine 4 cărți sunt gratuite (4+4);
 • la 12 cărți cumpărate din selecție, cele mai ieftine 6 cărți sunt gratuite (6+6);
 • la 16 cărți cumpărate din selecție, cele mai ieftine 8 cărți sunt gratuite (8+8);

ALEGE-ȚI CĂRȚILE FAVORITE DE 👉 AICI

Așadar, în cazul în care ți-ai făcut deja lista cu volumele pe care vrei să le citești în următoarea perioadă, nu trebuie să ratezi campania 2+2 GRATIS la mii de cărți. Titluri de ficțiune, biografii și memorii, business, psihologie și multe altele te așteaptă pe elefant.ro, iar tot ceea ce ai de făcut este să îți alegi preferatele.

În plus, ca să-ți facem treaba și mai ușoară, ți-am pregătit un top cu 10 cărți fascinante care fac parte din această campanie. Dacă încă nu le-ai citit, adaugă-le în coșul de cumpărături. Dacă ai făcut-o deja, le poți recomanda și prietenilor tăi să le citească.

 1. MARK MANSON – Arta subtilă a nepăsării;
 2. ALEX MICHAELIDES – Pacienta tăcută;
 3. GARY JOHN BISHOP – Unfu*k Yourself. Eliberează-ți mintea și trăiește-ți viața;
 4. DELIA OWENS – Acolo unde cântă racii;
 5. KEVIN DUTTON – Arta manipulării;
 6. MIKE ROBBINS – Nimic nu se schimbă până când tu nu te schimbi. Un ghid pentru autocompasiune și puterea de a-ți depăși obișnuințele;
 7. ROBERT T. KIYOSAKI – Tată bogat, tată sărac;
 8. HEATHER MORRIS – Tatuatorul de la Auschwitz;
 9. GEORGE S. CLASON – Cel mai bogat om din Babilon. Secretele eterne ale succesului;
 10. GABRIEL GARCIA MARQUEZ – Dragostea in vremea holerei;

Pe lângă faptul că ne ajută să ne relaxăm, cititul ne oferă nenumărate beneficii. O carte bună ne poate schimba modul în care gândim, vorbim și analizăm lucrurile. Fiecare carte vine cu propria sa perspectivă. Dacă ești un cititor avid, îți vei crea propria perspectivă, una care te va ajuta să te diferențiezi de ceilalți și să te cunoști. Așadar, nu mai sta pe gânduri și profită din plin de avantajele lecturii, citind cele mai frumoase cărți de pe elefant.ro.

Profită de oferta 2 + 2 GRATIS la mii de volume și umple-ți biblioteca cu titluri noi. Sau, de ce nu, cumpără-le pentru cei dragi și fă-le o bucurie.

Este timpul pentru lectură, este timpul să îți alegi cărți fascinante de pe elefant.ro.  

Te-ar putea interesa si

Fara Comentarii

  Lasă un răspuns

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Articole recomandate

  %d blogeri au apreciat: